window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-ZDZ6Z0P9VG');
Individuele coaching2023-01-20T19:53:50+01:00

Individuele coaching

Individuele coaching

Manon-Kluten-Mensentaal-individuele-coaching-2

Herken je dit?

 • Heb je het helemaal gehad met dat schuldgevoel als je weer de koekjestrommel, chipszak of fles wijn volledig soldaat hebt gemaakt?

 • Baal je als een stekker dat je je grenzen weer niet duidelijk durfde aan te geven op je werk of in je relatie en toch ‘ja’ zei maar ‘nee’ bedoelde?

 • Blijkt de aantrekkingskracht van Netflix voor de zoveelste keer weer groter dan het aantrekken van je sportoutfit om te gaan sporten?

 • Ben je helemaal klaar met de onrust in je hoofd en het afvinken van die zelfverzonnen taken op je nooit eindigende to do lijst?

 • Of schrik je alweer van de wallen van je spiegelbeeld terwijl je je realiseert dat je amper (lees: geen) moment voor jezelf hebt vrijgehouden de afgelopen week?

Hoe zou het voor je zijn als jij …

 • De regie voert over je gedrag in plaats van je gewoonte die weer het roer overneemt?
 • Na drie maanden veel minder het gevoel hebt dat je een strijd aan het leveren bent en snapt waarom je die ene mega-irritante en hardnekkige routine er niet uitkreeg?
 • Beschikt over verschillende tools en handvatten om moeilijke momenten resoluut de nek om te draaien?

 • Merkt dat je je lichter voelt en er in je hoofd meer rust en ruimte is gekomen?

 • Je trots en zelfverzekerder voelt omdat het je tegen je eigen verwachting in tóch lukt om je eigen verhaal te herschrijven en je een begin hebt gemaakt met nieuwe gewoontes?

Dus waar kies je voor??

Je oude verhaal laten zoals het is waardoor er niks verandert en jij je ellendig en ontevreden voelt? 🙁

Óf ga je je verhaal herschrijven zodat  jij weer in charge bent over je leven in plaats van dat bloedirritante stemmetje in je hoofd dat jou voortdurend een hoop negativiteit influistert?

Rewrite your story!

Zodat je vrij kan zijn in je hoofd en in je doen en laten en je je niet meer klein laat maken door een oud verhaal dat niet meer bij je past! 💪

In de 12 een-op-een weken met mij krijg je onder andere:

 • 6 online een-op-een sessies van een uur

 • een liefdevol vragenvuur om gedrag, gewoontes en gedachten bloot te leggen

 • alle tools om een praktisch en gemakkelijk te volgen stappenplan te maken

 • verschillende korte oefeningen, video’s en opdrachten voor inzicht en gedragsverandering

 • persoonlijke uitleg, feedback en tips om daadwerkelijke stappen te zetten

 • eenmaal per week mental support via WhatsApp

 • evaluatie en waar nodig bijsturing aan het einde van jouw 12 weken

Individuele coaching Manon Kluten Mensentaal_a

Wat anderen zeggen

“Net wat ik nodig had. Ik zat al langer in de knoei met mijn eetgedrag, maar ik bleef het probleem voor mij uit schuiven. Dankzij Manon besefte ik hoeveel energie die rotgewoonte vreet. Tijdens de coaching zet Manon mij aan om een haalbaar plan uit te werken zodat ik er stapje voor stapje komaf mee kan maken. Ik ben eindelijk echt actie gaan ondernemen. Het is niet gemakkelijk, en er zijn nog dagen dat ik herval. Maar dan is er Manon die mij doet inzien hoe ik opnieuw kan opstaan. Via leuke opdrachtjes en interessante achtergrondinformatie krijgt mijn veranderingsproces stilaan vorm, en zo begin ik mij langzaamaan ‘lichter’ te voelen, in mijn hoofd en in mijn lijf. Manon wandelt als een vriendelijke en vastberaden coach aan mijn zijde. Ze is een begripvolle steun maar ook een strikte toezichter. Dat helpt enorm want alleen zou het mij niet gelukt zijn.”

Marij Wyers

Veelgestelde vragen

Welke opleidingen heb je gevolgd?2021-06-21T21:33:06+02:00

Behalve mijn diploma journalistiek (HBO – Bachelor) heb ik sinds 2019 ook mijn diploma Life coach op zak (Hamel College Gorinchem, NOBCO erkend). Voor meer verdieping volgde ik in 2020 het online traject Your roadmap to success and happiness van trainer Michael Pilarczyk en start ik dit najaar met de opleiding NLP Practitioner (erkend door NVNLP). Mijn motto: blijven leren laat je groeien en houd je scherp. 💪

Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan jouw coaching?2021-06-15T11:28:45+02:00

Dat is natuurlijk afhankelijk van welk gedrag je wil veranderen. Maar reken toch op dagelijks een kwartiertje vrijmaken voor je veranderplannen. Je gaat er in ieder geval even veel tijd mee kwijt zijn dan je nu kwijt bent aan het balen over dat irritante gedrag waar je vanaf wil.

Waarin zit jouw geheim?2021-06-21T11:08:55+02:00

Als er al een geheim zou zijn, dan ligt dat geheim bij jou, niet bij mij. Het enige dat ik doe is jou inzicht geven in jouw gedrag, gewoonten en bijbehorende emoties. Én ik laat je zien wat je allemaal kan doen om echt te veranderen. Door daadwerkelijk in actie te komen, heb jij de magie voor verandering zelf in handen. Want het verschil in wie je bent en wie je wil zijn is wat je DOET!

Wat is jouw aanpak?2021-06-23T17:34:32+02:00

Ik combineer mijn jarenlange ervaring als interviewer met mijn skills als life coach. Een gouden combi! Want ik stel jou de juiste vragen op de juiste momenten, kan luisteren als de beste, vind in elk verhaal razendsnel de kern en toegevoegde waarde en beschik over een uitgebreide coach-toolbox om jou van de beste handvatten te voorzien. Het resultaat daarvan is dat je snel kraakheldere inzichten krijgt in je drijfveren, emoties, struggles en verlangens en op basis van die waardevolle informatie een succesvol persoonlijk plan van aanpak kan maken.

Hoelang duurt het traject?2021-06-21T21:36:30+02:00

Gedurende 12 weken ben ik jouw persoonlijke begeleider en mentor. Bijna drie maanden lang dus. Dat lijkt lang, maar het geeft jou de tijd die nodig is om jouw nieuwe gedrag goed te laten beklijven. Want uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het ontwikkelen van een nieuwe gewoonte gemiddeld 66 dagen duurt. Met 84 dagen in totaal en dus 18 dagen extra marge, gaat dat nieuwe gedrag écht een blijvende gewoonte worden.

Ga naar de bovenkant