Gratis e-magazine

Natuurlijk ben je dat oude verhaal dat je jezelf vertelt liever kwijt dan rijk.

(“Nou, nog eentje dan, de laatste”, “Morgen begin ik echt”, “Ik had al zo’n zware dag”, “Ik moet al zoveel”, “Ik heb het verdiend”, “Dat lukt mij nooit”, “Dat is niet voor mij weggelegd”, …)

Want het levert je niets anders op dan een hoop frustratie en teleurstelling.
Het stoort je al veel te lang dat het je niet lukt om die knop om te zetten. Dat je nog steeds te veel snackt, snoept of drinkt, te weinig beweegt, te vaak piekert, te veel stress en onrust voelt, moeilijk grenzen kan aangeven… Of dat zoiets simpels als gewoon meer genieten van kleine dingen of positiever in het leven staan, niet aan jou besteed lijkt.

Manon-Kluten-Mensentaal-Rewrite your story

Toch neem je het je elke keer weer voor: nú ga je het anders doen! Om een dag of paar dagen later tot de conclusie te komen dat je goede voornemen weer op niks is uitgelopen. En je er misschien wel voorgoed de brui aan geeft. Geloof me, ik weet hoe vervelend en machteloos je je dan kan voelen!

Naar dit oude verhaal wil je toch niet meer luisteren? Het staat jouw route naar meer evenwicht, gezondheid en een gelukkiger leven alleen maar in de weg. En dat wéét je. Je herkent het bij jezelf. Wéér die oude grammofoonplaat die je afspeelt.

Vraag is waarschijnlijk niet eens zozeer wát je wil veranderen, maar vooral welk verhaal je jezelf dan wel moet vertellen om te transformeren. Hoe je helder krijgt waarom het maar niet wil lukken. En meer nog: welke aanpak op jouw lijf geschreven is zodat je échte veranderstappen gaat maken met blijvende impact.

Met andere woorden:

Hoe jij je story kan rewriten!

Laat dat nou net de onderwerpen zijn die in mijn e-magazine aan bod komen. Want je krijgt niet alleen antwoord op de vraag welke stappen je gaan helpen om definitief met die nasty habits af te rekenen. Je leest ook wat nodig is om die verandering te verankeren in je systeem. Daardoor:

  • krijg je inzicht in waarom je die vervelende gewoonte maar blijft herhalen
  • ontdek je wat smoesjes daarmee te maken hebben

  • snap je waarom in actie komen hét verschil gaat maken

  • begrijp je waarom babystapjes zo waardevol zijn

  • en waarom het vieren van je successen zo belangrijk is

  • krijg je structuur én opnieuw vertrouwen in je eigen capaciteiten

  • en ontwikkel je daadkracht en vooral zin om aan de slag te gaan!

 

Dus… laat je alles zoals het is en blijf je je ellendig voelen door je oude verhaal? Of ga je aan de slag met jouw nieuwe hoofdstuk?

Rewrite your story! Zodat je vrij kan zijn in je hoofd en je je niet meer klein laat maken door een oud verhaal dat niet meer bij je past! 💪

Download aanvragen

Als je je naam en mailadres achterlaat, stuur ik je het e-magazine zo snel mogelijk toe!

Rewrite your story